BRUIDSBOEKET BESTELLEN

Er zijn heel veel zaken, die belangrijk zijn bij het oriënteren en bestellen van uw bruidsboeket en overige benodigheden voor uw grote dag.

Bent u voornemens om binnenkort te gaan trouwen dan kunnen wij uw dag nog mooier maken met een door ons gemaakt bruidsboeket, corsage's, autoversiering, kerkversiering, bloemen op de receptietafel enz.

Door jarenlange ervaring kunnen wij u vooraf voorzien van een uitstekend advies, rekening houdend met uw wensen, bespreken wij de mogelijkheden op een rustige plek in onze zaak. Wij kunnen v.a. € 35.00 al een handgebonden bruidsboeket voor u verzorgen, een draadgebonden boeket vergt meer vakmanschap en tijd en is derhalve duurder, maar ook daar heeft u v.a. € 75.00 al keus.

Vooraf willen wij u al in de gelegenheid stellen om over een aantal zaken na te denken, b.v. hoeveel corsage's heb ik nodig, hoe laat moet het boeket er zijn, welke bloemen hebben mijn voorkeur. Door deze (CHECKLIST_BRUIDSWERK.doc) te downloaden heeft u een handig formulier.

Om u alvast in de juiste sfeer te brengen hebben wij dit VOORBEELDEN.doc voor u gemaakt, allemaal eigen werk wat aangepast kan worden naar uw wensen.

Hieronder enkele voorbeelden van versieringen op auto en zelfs een riskja

Voor prijsindicatie en meer voorbeeld boeketten kijk onder de link WEBSHOP >>Bruidswerk.

Wij maken op ieder vervoermiddel een passende versiering, bespreek met ons de mogelijkheden, soms maken wij zelfs van onmogelijkheden een uitdaging om zodoende toch een mogelijkheid te creëren.

 Margriet ook voor de mooiste dag van uw leven !!